torstai 31. maaliskuuta 2016

Itupiiloja etsimään 31.3. - 3.4.2016

Tänään klo alkaa 16 aartenetsintäpeli itupiilo, jonka toteutuksessa Jyväskylän ympäristöluotsit ovat mukana. Pelissä etsitään Instagramissa annettavien kuvavihjeiden avulla lähiympäristöstä viljelyyn liittyviä aarteita torstaista sunnuntaihin.

Joka päivä piilo on eri paikassa ja sen ensimmäisinä löytävät saavat aarteet heti mukaansa. Jos aarrejahdista innostuu, mutta aarteet on sen päivän osalta jo löydetty, ei hätää - kaikki itupiilon löytäjät voivat osallistua arvontaan, jonka pääpalkintoina ovat viljelylaatikko ja viherseinä. Ensimmäinen vihje julkaistaan tänään klo 16 Instagramissa tunnuksella @itupiilo. Jyväskylän aihetunniste on #itupiilo#ItuJKL. Aarrejahti alkaa vihjeiden julkaisun myötä torstaina ja perjantaina klo 16 ja viikonloppuna klo 13.

Jyväskylän ympäristöluotsit ovat suunnitelleet aarteiden piilopaikat Jyväskylässä. Kätköpaikkojen etsiminen houkuttelee kirjaimellisesti löytöretkelle lähiympäristöön.Itupiilo-aarteenetsintäpeli on osa valtakunnallista Vihervuotta 2016. Jyväskylän lisäksi itupiiloja voi löytää Mikkelissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Porissa. Turun yliopiston kulttuurituotannon ja maisematutkimuksen opiskelijat vastaavat itupiilo-aarteenetsintäpelin suunnittelusta. Projektissa on mukana myös Viherympäristöliitto, Kaupunginpuutarhurien seura ja Kekkilä.

Onnea aarrejahtiin!

t. Pirita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti